Vilka samarbetar vi med?

Våra samarbetspartners är en viktig del av vårt arbete på Arheden Hälsa. Vi samarbetar med kvalificerade och pålitliga partners som kompletterar våra tjänster och bidrar till att ge dig en heltäckande och holistisk upplevelse av hälsa och välbefinnande. Genom vårt nätverk av samarbetspartners kan vi erbjuda dig ett brett utbud av tjänster och expertis inom olika områden som kompletterar vår medicinska massageterapi och yoga. Vi är stolta över våra samarbeten och arbetar tillsammans för att främja din hälsa och välmående.

Verksamheten finns under samma tak som Arheden Medicinsk Massageterapi & Hälsa. Hos Ca Fot kan både den friska och sjuka få hjälp och Chatarina tar emot både remisspatienter och privatpersoner.

Ca Fot, drivs av Diplomerad Medicinsk Fotvårdsterapeut Chatarina Kamis.

Kontaktuppgifter: 

Chatarina Camis

www.cafot.se

Naprapatisk manuell terapi – minskar smärta och återskapar funktion. Naprapaten undersöker, diagnostiserar, behandlar och rehabiliterar smärttillstånd och nedsatt funktion i hela det neuromuskuloskeletala systemet.

I behandlingen tas hänsyn till såväl leder och skelett som muskler och övriga mjukdelar och just denna helhetssyn där specifik och hög kompetens inom naprapatisk manuell terapi kombineras med goda kunskaper inom ortopedisk och annan konventionell medicin är själva kärnan inom naprapati.

Hos Gabriel och Daniel kan du få hjälp med både akuta och långvariga besvär. Jag skickar vidare patienter till dom för vidare behandling där deras spetskompetens krävs.

Kropp och funktion drivs av Gabriel Spångfors och Daniel Tållheden som båda två är Legitimerade Naprapater.

För att boka tid hos Kropp & Funktion
besök deras hemsida: kroppochfunktion.se

Mail: info@kroppochfunktion.se

Kristinebergsvägen 17, 302 41 Halmstad
1 trappa / Vån 2.