Vilka är vi?

Möt vårt team på Arheden Hälsa – experter inom medicinsk massageterapi och yoga i Halmstad. Vi är dedikerade till att hjälpa dig att uppnå bättre hälsa och välbefinnande genom våra skräddarsydda behandlingar och yogapass.

Jenny Arheden.

Certifierad Medicinsk Massageterapeut & Diplomerad MediYogainstruktör

Jenny driver Arheden Hälsa sedan 2010, på kliniken arbetar hon med Medicinsk massageterapi, MediYogakurser samt driften av verksamheten. Jenny utbildar även blivande terapeuter inom manuell medicin och anatomi.

I sin behandling använder hon tekniker som:
– Svensk klassisk massage
– Triggerpunktsbehandling
– Koppning för att arbeta med bindväven
– Positional release
– Hemövningar
– Kinesiotejp

En behandling ser väldigt olika ut och vilka tekniker som arbetas med baseras på individens behov.

Jennys ledord inom hälsa är ”Det är det du gör för dig själv idag som blir ditt kvitto i framtiden. Det är svårt att minska på stressen i vardagen men vi kan istället ge oss verktyg att lugna systemet. Ett enkelt verktyg du alltid bär med dig!”

Massageterapeut & yogainstruktör i Halmstad.
Isa Rönneblad är personlig tränare & träningsfysiolog i Halmstad

Isa Rönneblad.

Träningsfysiolog & Personlig tränare

Isa är utbildad träningsfysiolog / biomedicinare vid Halmstad Högskola och har gedigen kunskap kring fysisk aktivitet kopplat till välmående, sjukdomstillstånd och prestation. Träning och hälsa har alltid varit ett stort intresse i mitt liv, och min filosofi är att rörelse är till för alla, genom hela livet! Det ska vara roligt att röra på sig och en del av vardagen som man ser fram emot. Samtidigt är det viktigt att hela livet går ihop, med allt vad det innebär.

Rörelse, hållbar kosthållning och vila är de bästa metoderna för att förebygga ohälsa, av alla dess slag, och träning är också den mest universella medicinen. Med detta i åtanke jobbar jag med hälsa ur ett helhetsperspektiv, med dig som kund i fokus. Jag kan hjälpa dig som vill öka din prestationsförmåga i din idrott, behöver hjälp med att planera din träning inför ett lopp, vill komma igång med träningen, behöver nutritionsråd, har ömmande muskler eller behöver hjälp att slappna av.

Ida är utbildad som:
–Kandidatexamen träningsfysiologi avslutad 2023
– Certifiering Svensk massage 2023

Isas ledord inom hälsa är: ”Det ska vara kul att träna och inte kännas som ett måste. Ofta förlorar man leken när man blir vuxen, men det är ett utmärkt sätt att ta hand om sig själv. Både fysiskt och mentalt. Så plocka fram barnet inom dig!”

Martin Sochor.

Certifierad Massageterapeut

Martin arbetar med massagebehandling hos oss där fokus ligger på individens behov. Han har varit verksam sedan 2008 och har sedan dess arbetat friskvårdande och hälsofrämjande.

I sin behandling använder han tekniker som:
– Svensk klassisk Massage
– Positional Release
– Kinesiotejpning

Martins ledord inom hälsa är ”att med minsta möjliga insats nå största möjliga resultat.”

Martin Sochor är medicinsk massageterapeut i Halmstad
Fysioterapeut Lotta Johansson i Halmstad

Lotta Johansson.

Legitimerad Fysioterapeut

Lotta är leg fysioterapeut sedan 2003. Utöver det har hon sedan 2013 ett stort intresse för yoga, främst mediyoga, yinyoga samt andningens betydelse för att finna balans i kropp och sinne. Hos oss är Lottas inriktning främst mot yinyogan och att guida i andningstekniker. Lotta undervisar i mediyoga som diplomerad terapeut/lärare.

Lottas ledord inom hälsa är ”Du har all kunskap och svar inom dig själv, bara att det ligger dolt ibland. Att våga möta sig själv i andetaget och lugnet, för att finna vägen fram. Å du, krångla inte till det, go with flow”